luni, 30 mai 2016

Beneficiile unei perechi de lentile de contact marca Air Optix

Multe persoane care poarta ochelari isi doresc sa incerce lentile de contact, insa uneori alegerea poate fi dificila. Pot alege lentilele Air Optix, care dau dovada de o calitate excelenta.

Air Optix sunt ideale daca vrei lentile pentru o purtare zinlica, dar si pentru o purtare lunara.  Produsele sunt de cea mai inalta calitate si au certificate de garantie. Daca nu iti place produsul, il poti returna, insa trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile.

Sunt facute dintr-un material revolutionar, si anume silicon hidrogel, care permite trecerea oxigenului prin lentile. De aceea nu o sa ai probleme din cauza calitatii, o sa vezi perfect cu ajutorul acestora, chiar si in conditii de lumina slaba.

 
Lentilele din acest model permit trecerea prin lentila a pana la de 5 ori mai mult oxigen, spre deosebire de alte modele.  Au si beneficiul ca ofera protectie oculara contra iritatiilor. Sunt usor de intretinut, nu trebuie decat sa le tii intr-o solutie de calitate. Ai grija sa le pui in solutie de curatat de fiecare data dupa ce le porti, este foarte important acest lucru.
       
Lentilele Air Optix sunt indicate celor care sufera de alergii 
Datorita materialului de calitate sunt ideale si daca suferi de alergii sau daca ai ochi sensibili. Insa trebuie sa te asiguri ca poti purta lentilele, ceea ce inseamna ca trebuie sa te consulte un medic oftalmolog inainte. Numai dupa ce acesta isi da acordul poti sa iei lentile. Oricum, pot fi cumparate fara prescriptie medicala.
Materialul lentilelor ajuta la mentinerea hidratarii ochilor, ceea ce inseamna ca nu vei suferi din cauza uscaciunii. Te vei simti confortabil in orice moment al zilei in timp.

Daca iti doresti o privire mai seducatoare si vrei sa experimentezi o alta culoare a ochilor atunci poti incerca o preche de lentile de contact Air Optix. Sunt disponibile in culori precum violet, albastru, cenusiu, verde si albastru, culoarea fiind incorporata in interior.  Lentilele cosmetic pot fi purtate timp de o luna de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu