miercuri, 2 decembrie 2015

Ca sa radem cu pofta, fazele tari cu pisici sunt la indemana oricui

Mediul online este plin de videouri care vazute de foarte multa lume primesc numele de "virale". Mai exact, sunt foarte multe filmulete care se propaga foarte rapid datorita platformelor de socializare. Multe dintre ele sunt comice si atrag zambete. Altele sunt foarte utile datorita naturii lor de a informa asupra unor evenimente.

Aceste videouri sunt impartite in mai multe categorii, iar una dintre ele reprezinta filmulete in care sunt prezentate faze tari cu pisici. Filmulete cu pisici ai devenit foarte viralizate in urma cu putini ani, comportamentul acestora in diferite situatii starnind hohote de ras din partea celor care le-au vazut.

Pe langa filmulete in care sunt surprinse fazele tari cu pisici, mai sunt si celebrele gaguri, facute cu camera ascunsa. Acestea sunt cunoscute de toata lumea si au posibilitatea de a deveni virale in intreaga lume. De cele mai multe ori sunt amuzante datorita modului in care tintele glumelor reactioneaza la aceste glume. Unii au simtul umorului, dar altii se enerveaza si reactioneaza chiar violent. Ce este cel mai important este ca privitorul se distreaza privind cum reactioneaza diversi oameni in situatii inedite.










O alta categorie de filmulete tari, pe langa fazele tari cu pisici si gaguri, o reprezinta reclamele marilor branduri. Acestia doresc de la an la an sa atraga atentia publicului prin diferite sporturi publicitare, care sa fie de impact. Unii dintre ei raman ancorati in a transmite un mesaj vizavi de produsul lor, in timp ce marile companii se orienteaza catre mesaje civice si educative. Cele din urma au o putere mult mai mare de viralizare, fiind aspiratoare de "like"-uri si "share"-uri in randul tinerilor care isi petrec timpul pe siteurile de socializare.

In concluzie, mediul online reprezinta un bun loc in care video-urile circula. Fie ca sunt pline de faze amuzante sau nu, utilizatorii de internet au capacitatea de a "shareui" destul de repede daca gasesc ceva interesant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu