sâmbătă, 12 decembrie 2015

Si jocurile gratuite cu Barbie pot fi distractive

Baietii nu sunt singurii care au la dispozitie tot felul de jocuri interesante cu masini, monstri sau mafie. Si fetele au jocurile lor, iar in general acestea se bazeaza pe aranjat papusi, treburi prin casa si shopping. Pentru ca sexul frumos trebuie sa fie intotdeauna atent la imagine, indiferent daca ne referim la viata reala sau la cea virtuala. 

Cum bine stiti, copiii adora jucariile. Baietilor le plac masinile, iar fetelor papusile. Astfel, cu fiecare ocazie sau eveniment din viata lor, acestia isi roaga parintii facandu-le fel si fel de promisiuni pentru a obtine ceea ce vor. In zilele noastre, datorita accesului la internet, poti cauta si gasi jocuri precum barbie dress up gen "barbie dressing party". Acestea reprezinta niste jocuri care te lasa sa-ti alegi un model, sa-l aranjezi si sa-l imbraci. Deoarece fetele sunt innebunite dupa shopping, aceste jocuri le ofera ocazia de a alege dintr-o plaja intinsa de haine, accesorii si incaltaminte cu care isi pot imbraca si asorta papusa.



Barbie dress up poate fi creata dupa propriul gust, fiind usor adaptata stilului tau de viata. O poti face vedeta rock, printesa, doctorita sau chiar si hipsterita. Aceste jocuri gratuite cu barbie au vestimentatia necesara pentru orice costumatie, de la printese si celebritati pana la inventarea unei tinute noi.
De altfel, iti poti crea o intreaga viata. Papusile pot fi machiate, puse sa faca sport, pot face shopping, pot avea grija de vreo ferma sau chiar se pot duce la pescuit. Indiferent de tipul de joc pe care il alegi, Barbie dress up se axeaza pe aspectul fizic si vestimentatia pe care ar trebui sa o alegi in functie de activitatea pe care manechinul o are de facut.


Intrucat Barbie este un personaj foarte cunoscut, acesta este motivul pentru care majoritatea fetelor reusesc sa intre in personaj si sa se concentreze pe activitatile pe care le au de indeplinit.

Sursa foto: http://www.calificativ.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu